مشکلات حسابداران چیست؟
همه ما بعد از فارق التحصیلی از دانشگاه چقدر به مهارت های حسابداری مسلط هستیم؟ آیا بعد از حداقل چهار سال تحصیل در حوزه حسابداری می توانیم بدون مشکلی سیستم حسابداری یک واحد خدماتی ، تولیدی ، یا بازرگانی را برعهده بگیریم و ارایه خدمات مالی را انجام دهیم ؟ بسیاری از دوستانی که تحصیلات خود را به پایان می رساند. شروع مشکلاتشون هست و عملا نمیتوانند مسئولیت مالی یک مجموعه را بر عهده بگیرند که ما در اینجا به بعضی از این مشکلات و راهکارهای آن اشاره میکنیم.
مشکلات حسابداران بعد از فارق التحصیلی
معمولا یکی از بزرگترین مشکلات آقایان بعد از فارق التحصیلی در مقطع لیسانس وجود خدمت سربازی پیش روی جوانان هست که بهترین سالهای عمرشان را به خدمت سربازی اعزام می شوند و بعد از برگشت از خدمت سربازی معمولا پنجاه درصد از مطالبی را خوانده بودند فراموش کردند و هرجایی هم که برای کار مراجعه می کنند درخواست سابقه کار میخواهند .
و یا اعتماد به نفس خودشون اینقدر پایین اومده که نمیتوانند مسئولیت کامل شغل حسابداری را قبول کنند ولی خانم ها کمی در این قضیه وضع شون بهتر است اگر در دوره ازدواج قرار نگیرند و تمایل داشته باشند در اجتماع فعالیت داشته باشند خیلی از شرکت ها خواهان همکاری با انها به دلیل پرداخت حقوق پایین به انها را دارند. دومین مشکلی که جوانان بعد از فارق التحصیلی دارند عملی نبودن آموزش های دانشگاهی و صرفا بصورت تیوری پیش رفتن در دانشگاه هست. که می توان خواندن بصورت طوطی وار کتاب ها را به این موضوع انتصاب نمود که شاید فرد نمره خوبی از ان درس را هم در کارنامه داشته باشد ولی در حین اجراء چیزی به ذهنش نرسد. و سومین مشکل جوانان در موقع مراجعه جهت اشتغال در مراکز، عدم آشنایی آنها با نرم افزارهای حسابداری هست که یا کار جدی و کاملی انجام ندادن و یا اصلا شناختی در خصوص نرم افزارها ندارند که این موضوع بعد از چندین سال تحصیل آزار دهنده ترین بحث هست.
ممکن است بسیاری از مشکلات دیگر در پیش روی جوانان فارق التحصیل باشد. حال با فرض اینکه فردی به هر نحوه وارد حوزه تخصصی خودش یعنی حسابداری گردید ابتدای کار عملی او شروع میشود و می بایست آموزشهای دانشگاهی را بصورت عملی طی چند سال تجربه کند تا بتواند بعد از چند سال بصورت مستقل یک کار حسابداری صفر تا صد را برعهده بگیرد. ممکن است بعضی از دوستان حسابدار در حین کار نیز آموزش هایی در خصوص تخصص خود ببیند که این کمک بسیار زیادی به پیشرفت آنها می کند و یا ممکن است خیلی ها قبل از ورود به کار، دوباره به آموزشگاهها مراجعه کنند و خواستار آموزش بصورت عملی و یادگیری عملی مباحث حسابداری باشند که این نیز در ابتدای کار و اگر در آموزشگاه خوبی آموزش های لازم را ببینند کمک بسیار زیادی به حسابداران می کند.
راهکارها
پیشنهاد ما به دوستان حسابدار تازه کار این است که در ابتدای کار سعی کنید در موسسات کوچکی که کار کامل حسابداری را بصورت قانونی انجام می دهند ولی عملیات مالی آن کوچک است و یا در نهایت موسسه چند نفر نیرو دارد وارد شوند و پس از کسب تجربه و یادگیری همه مباحث حسابداری اعم از قوانین مالیاتی ، بیمه ای ، حقوق و دستمزد ، بهای تمام شده ، ثبت های حسابداری و غیره قدم به قدم به شرکت های بزرگ سوق پیدا کنند چون در شرکت های بزرگ معمولا واحد های مالی به چندین واحد مجزا تقسیم می شوند و هر واحد ممکن است چند پرسنل داشته باشد، که فرد با ورود به این شرکت ها یک قسمت کوچکی از حسابداری را یاد می گیرد و در یکی از قسمت ها کار بخصوصی انجام می دهد و در نهایت بعنوان کارمند مالی یک قسمت شناخته میشود و نمیتواند در کلیه مباحث مالی خبره گردد و شاید حتی خیلی از مطالبی را که در دانشگاه یاد گرفته نیز از دست بدهد و به فراموشی بسپارد. ما در این وب سایت آموزش های ارایه می دهیم که مطابق با شرایط کار جامعه هست و مسایل روز و مباحث عملی را کار میکنیم . که فرد بتواند به راحتی مسایل شغلی خود و موسسه ای که در ان کار می کند را بر طرف نماید. پس با ما باشید تا به روز و بصورت عملی کارها را یاد بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید